HGMONTAGE.NL

HGMONTAGE.NL

HGZONNEPANELEN.NL

HGZONNEZPANELEN

0342-700240en bel met ons

HG op de beurs

HG Montage en HG Zonnepanelen hopen op de mooie, agrarische beurs de BAV (bouw- en agrarische vakbeurs) te staan. U kunt ons terugvinden op standnummer A-20.

Waarom de BAV?

Voor enkele ondernemers, actief in de bouw- en agrarische sector, wordt in 2014, voor de 3e maal een beurs georganiseerd. Mede ter ondersteuning van de kaspositie zal de beurs dit jaar opnieuw plaats gaan vinden bij de Lunaruiters te Lunteren. De beurs is in het bijzonder gericht op agrarisch en industrieel bouwen.

De Bouw- en Agri Vakdagen zullen net als afgelopen jaar een kwalitatief hoogstaand karakter hebben en de bezoekers naast veel informatie/demonstratie ook voorzien van hapjes en drankjes.

De beurs is 3 dagen en zal worden gehouden op 26, 27 en 28 Maart 2014.
De beurstijden zijn vastgesteld op woensdag 26 maart van 18.00 tot 22.00 uur. En op 27 en 28 maart van 13.00 tot 22.00 uur. De locatie is het terrein van de Lunaruiters, gemakkelijk bereikbaar via de A30, en er zal ook weer veel aandacht worden besteed aan parkeerfaciliteiten.

Tijdens de Bouw- en Agri Vakdagen zullen meer dan 100 beursdeelnemers zich presenteren. Er zullen demonstraties gegeven worden door diverse deelnemende bedrijven. Elke beursdeelnemer heeft een eigen stand waarin hij bezoekers kan ontvangen en te woord kan staan met raad en advies. De term netwerken wordt hierbij praktisch ingevuld.

Meer informatie kunt u terugvinden op www.bouwenagri.nl.

Wenst u ook vrijkaarten? Stuur een mail naar info@hgmontage.nl