HGMONTAGE.NL

HGMONTAGE.NL

HGZONNEPANELEN.NL

HGZONNEZPANELEN

0342-700240en bel met ons

Asbest eraf, zon erop

Wilt u uw stal, loods, schuur of kantoor asbestvrij maken en/of zonnepanelen aanschaffen? HG Montage is gespecialiseerd in dak en wandbeplating. U kunt het asbest laten verwijderen, sandwichpanelen monteren of golfplaten en zonnepanelen installeren. Op www.asbest-zon.nl kunt u specificaties terug vinden van asbest verwijderen, nieuwe golfplaten daken, sandwichpanelen en accessoires. Het vervangen van asbestdaken is fiscaal voordelig via de MIA en Vamil. Het plaatsen van zonnepanelen is fiscaal voordelig via de Energieinvesteringsaftrek (EIA). Ondernemers die asbestdaken vervangen en op het nieuwe dak bovendien zonnepanelen plaatsen, kunnen sinds 1 juli 2012 bovendien rekenen van Vamil voor de aanschaf van de zonnepanelen.

Wat houden die fiscale voordelen precies in. Ons advies blijft altijd om dit met uw boekhouder goed te bespreken. Maar wij willen u enigszins op de hoogte brengen hoe dit nu werkt. In onderstaande tabel is samengevat welke voordelen EIA, MIA en Vamil bieden en welke kosten in aanmerking komen (gebaseerd op de eisen volgens de Milieulijst 2013; zie de codes A 9309 en C 9308 op deze lijst).

tabel

 

Onderstaand tabel geeft u inzicht hoe het hele proces van asbest eraf, tot zonnepanelen erop verloopt. Mochten u nog vragen hebben dan kunt u ons gerust bellen of contacteren.

asbest-eraf-zon-erop