HGMONTAGE.NL

HGMONTAGE.NL

HGZONNEPANELEN.NL

HGZONNEZPANELEN

0342-700240en bel met ons

Dakplaten

HG Montage levert u de juiste dakplaten

Bent u op zoek naar een montagebedrijf dat uw dak kan voorzien van nieuwe dakplaten? Dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres. Ons professionele montagebedrijf gaat graag voor u aan de slag om uw dak weer als nieuw te maken. Om te bepalen welke platen u nodig heeft en welke geschikt zijn voor uw dak komen we graag bij u langs. Op die manier kunnen wij uw situatie goed beoordelen en zijn we in staat een efficiënte inventarisatie van uw wensen en eisen te maken. Op basis daarvan maken we samen met u een plan van aanpak.

Meer comfort met nieuwe dakplaten

HG Montage beschikt over een breed assortiment aan dakplaten. Wij leveren de platen in diverse kleuren en maten. Alle platen zijn hoogwaardige dakpanelen die zowel geïsoleerd als niet geïsoleerd verkrijgbaar zijn. Een nieuw dak kan bijdragen aan meer comfort, want:

  • Een nieuw dak isoleert beter, waardoor de temperatuur constanter is
  • De isolatie houdt de warmte binnen en de kou buiten
  • De ventilatie is beter, wat een prettige leefomgeving oplevert
  • Het ziet er netter uit en is vaak een waardevermeerdering
  • U bespaart op energiekosten

Wij helpen u graag

In een ruimte waar het warm of juist koel moet blijven, is het van groot belang om isolerende dakplaten te gebruiken. Daarmee bespaart u namelijk geld en bovendien levert u een positieve bijdrage aan het milieu. Bij HG Montage gaan we graag aan de slag met de levering en de montage van uw platen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse producten die u in combinatie met uw dakplaten kunt gebruiken. Sandwichplaten worden bijvoorbeeld gebruikt bij hellende daken en gevels waarbij isolatie heel belangrijk is. Een groot voordeel van deze platen is dat de montage snel kan worden uitgevoerd. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Meer informatie over dakplaten?

Wilt u meer weten over de dakplaten die wij leveren of over de montage? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij HG Montage staan we voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken via 0342-700240, maar u kunt ook online ons contactformulier invullen. Wanneer uw vraag bij ons binnen is, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag om de juiste dakplaten uit te kiezen.

Naam*

Straat, huisnummer*

Plaats*

Emailadres *

Telefoon *