HGMONTAGE.NL

HGMONTAGE.NL

HGZONNEPANELEN.NL

HGZONNEZPANELEN

0342-700240en bel met ons

Dakrenovatie

Tijd voor een nieuw dak?

Heeft uw dak zijn beste tijd gehad en overweegt u een dakrenovatie? Daar kunnen we u bij HG Montage bij helpen. Wij zijn een professioneel montagebedrijf met veel ervaring, kennis, vakkundig personeel en de juiste apparatuur. Hiermee zijn we in staat ieder project tot een goed einde te brengen. Er zijn veel mogelijkheden als u een dakrenovatie wilt laten uitvoeren. Wij adviseren u hier graag over en zoeken samen met u naar een oplossing die bij uw bedrijf past. Een dakrenovatie kan zorgen voor een verzorgde uitstraling van uw bedrijf.

Breed assortiment bij HG Montage

Bij HG Montage beschikken we over een breed assortiment aan dakplaten en golfplaten. De platen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Iedere plaat heeft zijn eigen functie en eigenschap. Wij laten u graag zien welke platen gebruikt kunnen worden bij uw dakrenovatie. Bovendien kunnen we u bij HG Montage een daglichtsysteem aanbieden. Daglicht is onmisbaar en zorgt voor een natuurlijke atmosfeer. Maar veel daglichtsystemen laten behalve licht, ook veel warmte binnen. Bij ons systeem is dit niet het geval. Wij vertellen u hier graag meer over.

Mogelijkheden bij een dakrenovatie

Bij het uitvoeren van een dakrenovatie is veel mogelijk. Op dat gebied kunnen we het volgende voor u doen:

  • We leveren en plaatsen lichtstraten: een verticale lichtmogelijkheid
  • We plaatsen lichtnokken die toepasbaar zijn in hallen, loodsen en stallen
  • Tijdens de dakrenovatie kunnen we geïsoleerde goten plaatsen
  • We maken gebruik van nokstukken, windveren en hoekstukken
  • Daarnaast kunnen we eventueel ook asbest verwijderen

Bij HG Montage vinden we het belangrijk om zorgvuldig en nauwkeurig te werken, maar ook zorgen we ervoor dat onze producten van hoogwaardige kwaliteit zijn. We kunnen u goed adviseren over welk product bij uw situatie past.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent een dakrenovatie? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies. Aarzel dus ook zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door een e-mail te sturen naar henri@hgmontage.nl of door online ons contactformulier in te vullen. Verder kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0342-700240. Wij horen het graag als u uw dakrenovatie door HG Montage wilt laten uitvoeren.

Naam*

Straat, huisnummer*

Plaats*

Emailadres *

Telefoon *