HGMONTAGE.NL

HGMONTAGE.NL

HGZONNEPANELEN.NL

HGZONNEZPANELEN

0342-700240en bel met ons

Golfplaten

Tijd voor nieuwe golfplaten?

Zijn uw dakpanelen aan vervanging toe en bent u op zoek naar nieuwe golfplaten? Dan kunnen we u bij HG Montage verder helpen. Ons professionele montagebedrijf levert platen in diverse kleuren en maten die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Met onze kennis en ervaring informeren en adviseren we u graag over de mogelijkheden van de golfplaten. Met het gebruik van de juiste golfplaten levert u namelijk niet alleen een positieve bijdrage aan het milieu, maar u voelt het ook in uw portemonnee. Laat u adviseren door HG Montage.

Uitgebreid assortiment

Golfplaten worden gemaakt van geprofileerd vezelcement. Hierdoor zijn de platen erg weerbestendig en duurzaam. Wij kennen de merken van onze golfplaten goed en weten precies welke plaat geschikt is in welke situatie. Ons montagebedrijf beschikt over een uitgebreid assortiment golfplaten, waardoor er altijd wel iets voor u tussen zit. Bovendien kunt u bij ons terecht voor allerlei hulpstukken en bevestigingsmaterialen die in combinatie met de platen gebruikt kunnen worden. HG Montage maakt onder meer gebruik van de volgende merken:

  • SVK
  • Eternit
  • Cembrit

Complete afwerking

Wanneer wij voor u aan de slag gaan met het monteren van de golfplaten zorgen wij voor een complete afwerking. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en onze klanten tevreden te stellen. In de afgelopen jaren hebben we al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Een aantal voorbeelden hiervan vindt u onder de kop ‘projecten’. Om onze oplossingen goed af te kunnen stemmen op uw vraag komen we graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen te inventariseren. Uit ervaring weten wij dat dit zeer efficiënt werkt.

Op zoek naar meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in onze golfplaten en wilt u graag meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons deskundige personeel staat voor u klaar om u te adviseren en te informeren over de diverse mogelijkheden. Onze golfplaten zijn in veel verschillende situaties inzetbaar en wij gaan graag voor u aan de slag. U kunt contact met ons opnemen door online ons contactformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen: henri@hgmontage.nl. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar via 0342-700240. Waar heeft u ook golfplaten voor nodig heeft, wij staan graag voor u klaar!

Naam*

Straat, huisnummer*

Plaats*

Emailadres *

Telefoon *