HGMONTAGE.NL

HGMONTAGE.NL

HGZONNEPANELEN.NL

HGZONNEZPANELEN

0342-700240en bel met ons

Asbest verwijderen

Laat op tijd uw asbest verwijderen

In sommige gevallen is het nodig om asbest te verwijderen. Het kan namelijk gevaarlijk en ongezond zijn, wanneer u (langdurig) aan asbestvezels wordt blootgesteld. Daarom wil de overheid asbestdaken vanaf 2024 verbieden. HG Montage kan u helpen bij het verwijderen van asbest. Ons montagebedrijf beschikt over de kennis en de vaardigheden om het materiaal vakkundig, zorgvuldig en veilig te verwijderen. Wij hebben al voor diverse bedrijven asbest mogen verwijderen, onder andere in Hoogland en Lelystad. Wilt u weten hoe zij dit ervaren hebben? Kijkt u dan onder de kop ‘projecten’.

Asbest: wanneer wel en niet gevaarlijk?

U hoeft materialen met asbest niet per se direct te laten verwijderen. In vaste vorm is het namelijk nog niet gevaarlijk. Pas wanneer er bijvoorbeeld in gezaagd wordt, komt de gevaarlijke stof vrij en dat is zeer schadelijk. Om die reden wil de overheid dat in 2024 alle asbestdaken verdwenen zijn. Wacht niet tot het misgaat, maar laat op tijd deze schadelijke stof verwijderen. Wij adviseren u om altijd een specialist om advies te vragen en een ervaren bedrijf in te huren om de stof te verwijderen. Op die manier beperkt u de gezondheidsrisico’s tot een minimum.

Wat kan HG Montage voor u doen?

HG Montage kan u helpen bij het verwijderen van asbest. Hier komt echter meer bij kijken dan slechts het verwijderen van het schadelijke materiaal. Ons montagebedrijf kan meer voor u kan betekenen:

  • Wij regelen de sloopvergunning
  • We stellen een asbestinventarisatierapport op
  • We maken een goede planning

Wanneer u ons inschakelt, weet u zeker dat alles goed wordt geregeld. Bij ons staat u als klant centraal. Daarom komen wij graag persoonlijk kennis met u maken om uw situatie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. We maken een inventarisatie van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en gaan op basis daarvan aan de slag. Zo leveren wij altijd een oplossing die volledig aansluit op wat u nodig heeft.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe HG Montage u kan helpen bij het verwijderen van asbest? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies. Ook informeren wij u graag over de mogelijke gevaren en de verwijderingsmogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen door online ons contactformulier in te vullen. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar: 0342-700240. Ons montagebedrijf helpt u graag uw asbest te verwijderen.

Naam*

Straat, huisnummer*

Plaats*

Emailadres *

Telefoon *