HGMONTAGE.NL

HGMONTAGE.NL

HGZONNEPANELEN.NL

HGZONNEZPANELEN

0342-700240en bel met ons

Zonnepanelen

Zonnepanelen van hoge kwaliteit

Wilt u zonnepanelen plaatsen op het dak van uw bedrijf? Dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres. Wij kunnen u niet alleen helpen met het installeren van de panelen. Onze medewerkers kunnen u bovendien adviseren over de mogelijkheden om geld te besparen op uw energiekosten en de positieve bijdrage die u met de panelen levert aan het milieu. HG Montage is actief in grote delen van Nederland. Om een oplossing te leveren die bij uw vraag past, komen wij graag persoonlijk kennis met u maken. Zo kunnen we uw situatie goed beoordelen.

Stappenplan van HG Montage

Wanneer we voor u aan de slag gaan met de installatie van uw zonnepanelen, werken we volgens een stappenplan:

  1. Inventariseren: we bekijken het dak op locatie en bestuderen de positie van de zon
  2. Offerte: we leveren een heldere offerte waarin de kosten helder in staan uitgelegd
  3. Opdrachtbevestiging: we spreken definitieve prijzen af en maken heldere afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent
  4. Planning: we maken een planning en bespreken deze met u
  5. Nazorg: we leggen de werking van het systeem uit en informeren u over de mogelijkheden om het onderhoud door ons te laten uitvoeren

Profiteer van onze voordelen

HG Montage heeft in de afgelopen jaren al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Zo hebben we zonnepanelen geplaatst in onder andere Zeewolde, Lelystad en Hoogland. Een aantal andere voorbeelden vindt u onder de kop ‘projecten’. Deze klanten hebben de voordelen van zonnepanelen al ondervonden. Wilt u weten welke deze zijn?

  • Wij begeleiden u bij het aanvragen van subsidie
  • Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit
  • U profiteert van 25 jaar garantie
  • Met behulp van de zon bespaart u op uw energiekosten
  • Wij installeren kosteloos een levermeter waarmee u de hoeveelheid stroom die u met behulp van de panelen terug levert, kunt meten

Meer weten over zonnepanelen?

Bent u geïnteresseerd in onze zonnepanelen? Neem dan zeker eens contact met ons op. Wij informeren u over de mogelijkheden, komen uw situatie beoordelen en leggen u een oplossing voor die bij uw bedrijf past. Neem contact op door online ons contactformulier in te vullen of uw vraag te e-mail naar henri@hgmontage.nl. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Dat kan ook. Wij zijn bereikbaar via 0342-700240. Wij geven u graag vrijblijvend advies over onze zonnepanelen en vertellen u van welke voordelen u kunt profiteren.

Naam*

Straat, huisnummer*

Plaats*

Emailadres *

Telefoon *