Landelijke villa

Landelijke villa

Een uniek project in het midden van ons land. De vakmannen van HG Montage hebben deze landelijke villa voorzien van Mato: aluminium gevelbekleding met tal van mogelijkheden.

De aluminium gevelbekleding leent zich uitstekend voor het realiseren van strakke, minimalistische ontwerpen. Dat ziet u ook terug in ons werk. Het hoogwaardige product combineert comfort en kwaliteit met onderhoudsvriendelijkheid en eenvoudige plaatsing. In totaal hebben wij 180 M2 gevelbekleding mogen monteren. Een uniek aspect is de toepassing van Mato over enkele ramen en deuren, die zo naadloos aansluiten op de gevel. Zo zijn deze ramen en deuren – mits gesloten – op unieke wijze weggewerkt in het design. Als kers op de taart hebben wij een opening in de villa van 200x100mm aluminium kokerprofielen mogen voorzien. Op deze foto’s ziet u het eindresultaat van dit schitterende project!

Landelijke villa

Vorig project

Dakrenovatie

Dakrenovatie vlasbedrijf

Dakrenovatie bij een vlasbedrijf te Sint Jansteen. Een mooi project met een prachtig eindresultaat!

Volgend project

Moderne loods

Moderne loods

De vakmannen van HG Montage hebben de complete bovenbouw van deze loods gerealiseerd. Zowel de levering van materialen als de montage is uitgevoerd door HG Montage.