Dak- en wandbeplating

Voor specialistische dak- en wandbeplating bent u bij ons aan het juiste adres. HG Montage levert en monteert dak- en wandbeplating voor de agrarische sector, de industriële sector én het MKB. Interesse? Neem contact met ons op of lees verder op deze pagina.

Hoogwaardig, duurzaam en uiterst sterk

Met onze jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector zijn wij dé specialist op het gebied van dak- en wandbeplating voor nieuwe panden. Of het nu gaat om dakbeplating van een opslagloods of dak- en wandbeplating van een compleet bedrijfspand, ons toegewijde team staat klaar om aan al uw wensen te voldoen met hoogwaardige resultaten en de beste materialen.

Het laten uitvoeren van dak- en wandbeplating door HG Montage zorgt voor een hoger comfort in uw pand. De temperatuur is constanter, de ventilatie is beter en de luchtvochtigheid kan beter worden gereguleerd, wat de levenskwaliteit voor u en eventuele dieren of producten verhoogt.

Wilt u na de bouw ook zonnepanelen op uw nieuwe dak laten plaatsen? Kies dan voor ons totaalpakket! Samen met onze andere onderneming - HG Energiesystemen - zorgen wij ervoor dat uw pand niet alleen een hoogwaardige uitstraling krijgt, maar ook duurzamer en waardevoller wordt.

De beste kwaliteit

Wij bieden voor dak- en wandbeplating oneindig veel opties aan, zodat we uw pand precies de uitstraling kunnen geven die u in gedachten heeft. In de basis maken wij gebruik van de hoogwaardige materialen van merken zoals Falk, Kingspan en Eternit. Hierbij bieden wij u nog verschillende opties, van isolatie en structuur tot kleur en afmeting. U kunt bij ons onder andere kiezen uit:

  • Sandwichpanelen met diverse motieven zoals het golf-, trapezium- of dakpanprofiel (Vanaf 30 mm tot wel 150 mm)
  • Profielplaten t.b.v. dak (ongeïsoleerd) met golf-, dakpan- of trapeziumprofiel. Optioneel: een anti condens vilt
  • Profielplaten t.b.v. gevels met o.a. damwand- en rabatprofielen
  • Vezelcement golfplaten
  • Gevelpanelen verkrijgbaar met diverse profielen zoals Micro rib, Box profiel, Rabat profiel en Mini micro
  • Unieke panelen. Meer hierover leest u onder het kopje 'Geef uw pand een unieke uitstraling'
  • Verticale of horizontale montage
Renovatie en zonnepanelen

Beplating van dak en wand

Bij ons montagebedrijf zijn we gespecialiseerd in het leveren en monteren van dak- en wandbeplating voor verschillende projecten. Of het nu gaat om een nieuw kantoorpand, een bedrijfshal of een stal, wij zorgen voor hoogwaardige en duurzame beplating die perfect aansluit bij de wensen van de klant. Onze beplatingen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Wij werken met materialen die niet alleen zorgen voor een goede isolatie en bescherming tegen invloeden van buitenaf, maar ook een moderne uitstraling geven aan het gebouw. Ons team van ervaren monteurs staat garant voor een vakkundige montage en afwerking van de beplating. Wij werken efficiënt en nauwkeurig, zodat het project binnen de afgesproken tijd en het budget wordt opgeleverd. Daarnaast denken wij graag mee met de klant en kunnen wij advies geven over de juiste materialen en kleuren die passen bij het ontwerp van het gebouw.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het leveren en monteren van dakbeplating en wandbeplating voor uw project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Geef uw pand een unieke uitstraling

Bent u op zoek naar iets anders, iets unieks, iets wat u niet vaak ziet? Dan hebben wij precies wat u zoekt. Naast ons brede standaardaanbod aan dak- en wandbeplating bieden wij ook speciale dak- en wandpanelen aan, zoals panelen van Alucobond of Mato. De mogelijkheden van deze panelen zijn enorm en zullen uw pand geheid de unieke, moderne uitstraling geven die u verlangt. Met opties als naadloze montage, keuze uit alle mogelijke RAL-kleuren, spectaculaire patronen en keuze uit tientallen soorten structuren kunnen wij uw meest ingewikkelde wensen werkelijkheid maken. Geef uw stal, schuur, loods of bedrijfspand een unieke uitstraling met de speciale dak- en wandbeplating van HG Montage. Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen over deze dienst? Neem dan contact op met onze specialisten, zij vertellen u graag meer.

Lichtstraten op maat

Goede verlichting en ventilatie is essentieel om een natuurlijke sfeer te creëren. Gelukkig zijn er verschillende manieren om meer natuurlijk licht binnen te laten. Wij bieden lichtstraten en lichtnokken aan die geschikt zijn voor verschillende soorten daken, zoals dakpannen, trapezium- of golfprofielen. Deze kunnen zowel gesloten als geventileerd worden geplaatst en zijn ideaal voor hallen, loodsen en stallen. Bent u geïnteresseerd in een daglichtsysteem? Neem dan gerust contact met ons op.