Asbest verwijderen

Laat uw asbest golfplaten verwijderen door HG Montage. We regelen de sloopvergunning, stellen een asbestinventarisatierapport op en zorgen voor een goede planning. Vervolgens verwijderen we veilig, zorgvuldig en professioneel het asbest. Ten slotte voorzien we uw pand van een nieuw dak.

Wij verwijderen asbest veilig en vakkundig

Asbest verwijderen is een belangrijke taak die alleen moet worden uitgevoerd door professionals. Asbest is een gevaarlijk mineraal dat in het verleden veel gebruikt werd in de bouwsector vanwege zijn isolerende en brandwerende eigenschappen. Inmiddels is bekend geworden dat asbestvezels bij inademing ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Laat uw asbest daarom veilig en effectief verwijderen door de specialisten van HG Montage. We verwijderen asbest al vanaf 250 M2 en voorzien uw pand daarna direct van een nieuw dak.

De aanwezigheid van het asbest is al lastig genoeg voor u, daarom ontzorgen wij u volledig met onze dienst. We regelen de sloopvergunning, voeren een grondige inventarisatie uit, stellen op basis van de regelgeving een asbestinventarisatierapport op en zorgen voor een goede planning. Vervolgens verwijderen we veilig, zorgvuldig en professioneel het asbest.

Asbest subsidies

Subsidie nodig? In sommige gevallen kunt u een subsidie aanvragen voor het laten verwijderen van asbest, bijvoorbeeld wanneer uw gemeente of provincie een subsidie beschikbaar stelt. We vertellen u graag hoe u wellicht een asbest subsidie kunt aanvragen.

Jarenlange ervaring

HG Montage is al meer dan 15 jaar actief in het saneren van asbesthoudende daken en het renoveren van bestaande panden. Wij hebben alle kennis, medewerkers en apparatuur beschikbaar om zo een interessante aanbieding neer te leggen en u geheel te ontzorgen. Ook voor zonnepanelen, accu's en laadpalen bent u bij HG aan het goede adres. Bent u geïnteresseerd in een totaaloplossing? Vraag dan eens naar ons totaalconcept.

Landelijk actief

Of het nu gaat om een stal, bedrijfspand of loods, geen project in Nederland is ons te ver. Wij verwijderen asbest van Friesland tot aan Limburg. Wij streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen als het gaat om asbestsanering. Van het inventariseren van de aanwezigheid van asbest tot het zorgvuldig verwijderen en afvoeren ervan, wij regelen het allemaal. Daarbij staat veiligheid voorop en voldoen wij altijd aan de geldende wet- en regelgeving omtrent asbestsanering.

Kosten van asbest saneren

Wilt u uw asbestdak laten verwijderen en een kostenindicatie ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies. Ook informeren wij u graag over de mogelijke gevaren en de verwijderingsmogelijkheden. Ons montagebedrijf helpt u graag uw asbest te verwijderen.