Zonnepanelen montage

Maak uw renovatie compleet met de zonnepanelen van HG! Nadat wij de renovatie van uw stal, schuur, loods of bedrijfspand hebben uitgevoerd voorzien de vakmannen van onze andere onderneming - HG Energiesystemen - uw pand graag van zonnepanelen.

Verduurzaam uw pand met zonnepanelen

Wij zijn met onze andere onderneming – HG Energiesystemen – een grote aanbieder van PV-systemen in Nederland. We bieden een totaalconcept waarbij wij uitgebreid adviseren over de aanschaf van zonnepanelen. Onze adviseur berekent vrijblijvend de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie. Wij ontzorgen op het gebied van aanschaf en keuze van zonnepanelen, subsidieaanvragen en calculatie van de voordelen. Natuurlijk installeren, onderhouden en monitoren we het systeem.

Door onze flexibele instelling en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten hebben wij een goede reputatie verworven op het gebied van zonnepanelen. Bent u van plan uw stal of pand te verduurzamen en zonnepanelen te laten monteren? Kies dan voor de zonnepanelen van HG.

HG voor industrie en MKB

Het dak van een fabriek, loods of stal is vaak erg geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Meestal is er namelijk sprake van een vrije ligging en een groot dakoppervlak. Uw dak(en) verduurzamen met de zonnepanelen van HG is daarom een verstandige keuze! Wij begrijpen als geen ander wat u als ondernemer nodig heeft en hebben ervaring met alle mogelijke daken. Daarbij werken wij met goed opgeleid personeel, monteren wij enkel zonnepanelen van de hoogste kwaliteit én hebben wij een langdurige en goede relatie met onze leverancier. U kunt daarom de beste kwaliteit van ons kan verwachten. Van industrie tot MKB: HG is de specialist voor alle twee.

Zonnepanelen voor de groene agrariër

Met meer dan 15 jaar ervaring in agrarische projecten weten als geen ander wat de agrariër nodig heeft. Daarom kan de klant van ons de beste kwaliteit verwachten. Dit maken we waar door te werken met goed opgeleid personeel en zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Daarbij is een langdurige en goede relatie met de leverancier van groot belang. Kies daarom voor HG. Van zonnepanelen montage op een plat dak tot zonnepanelen montage op een schuin dak: wij weten er wel raad mee.