Nieuwbouw kantoor en opslag

Nieuwbouw

Heeft u nieuwbouwplannen? HG Montage is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van bedrijfspanden, stallen, loodsen én meer!

Uw specialist in nieuwbouw en totaalbouw

Wilt u een uniek bedrijfspand, moderne stal of nieuwe loods laten bouwen? HG Montage is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van bedrijfspanden, stallen en loodsen voor onder meer de agrarische sector, de industriële sector en het MKB. In een vroeg stadium kunnen we al veel voor u betekenen. Zo kunnen wij voor u de omgevingsvergunning aanvragen, constructieberekening uitvoering en bouwtekeningen verzorgen. Wij kunnen uw wensen in korte tijd ontwikkelen en realiseren. Ook kiezen we voor degelijke bouwconstructies en maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo investeert u verstandig in uw bedrijf.

Vergunningen een lastige klus? Niet voor ons

Het aanvragen van vergunningen is vaak een onderdeel waar tegenop wordt gezien. Wij weten als geen ander aan welke regels uw aanvraag moet voldoen. Deze kaders bespreken wij in een vroeg stadium zodat deze in de bouwtekeningen kunnen worden meegenomen. Vervolgens vragen we – met de bouwtekening in de hand – de vergunning aan bij uw gemeente. Wij begeleiden dit proces volledig en ontzorgen daarmee onze klanten.

Nieuwbouw kantoor en opslag

Uw wensen in beeld

Wij zorgen dat uw eisen op papier komen en vertalen dit vervolgens in de bouwtekeningen. U levert de input, wij begeleiden het proces. Doordat we verstand van zaken hebben zijn we goed in staat met u mee te denken. Bent u benieuwd hoe deze bouwtekeningen eruitzien? Vraag ons naar wat voorbeelden.