Dakrenovatie in Drenthe

Overweegt u een dakrenovatie in Drenthe? Wij van HG Montage staan voor u klaar.

In Drenthe staat HG Montage voor u klaar. Wij zijn een professioneel montagebedrijf voor dakrenovatie in Drenthe dat u helpt bij verschillende montagewerkzaamheden. Met jarenlange expertise zijn wij de ideale partner voor uw dakrenovatie in Drenthe. En wist u al dat wij langdurige garantie op onze materialen en werkzaamheden geven? Er zijn veel mogelijkheden wanneer u een dak wilt laten renoveren. Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mogelijkheden voor een dakrenovatie

U wilt natuurlijk dat uw dak in de meest optimale staat blijft. Zorg dan dat uw dak regelmatig wordt onderhouden of overweeg een complete dakrenovatie. HG Montage biedt u veel mogelijkheden op het gebied van dakrenovatie in Drenthe en omgeving. Wij kunnen onder andere het volgende voor u doen:

  • Wij leveren en plaatsen lichtstraten: een verticale lichtmogelijkheid
  • We plaatsen lichtnokken die toepasbaar zijn in hallen, loodsen en stallen
  • Geïsoleerde goten kunnen geplaatst worden tijdens de dakrenovatie
  • We doen ook aan asbestsanering

HG Montage heeft alles kennis, mensen en apparatuur beschikbaar om deze werkzaamheden goed uit te voeren. Wilt u uw dakrenovatie in Drenthe aan onze specialisten overlaten? Maak dan direct een afspraak met een van onze experts.

Subsidies voor dakrenovatie

Goed nieuws! In de meeste gevallen heeft u de mogelijkheid om subsidie aan te vragen. Per type dakrenovatie in Drenthe verschilt de subsidie wel. Daarnaast verschilt het per dak en welke werkzaamheden u eraan wilt laten uitvoeren. U komt bijvoorbeeld mogelijk in aanmerking voor subsidie wanneer u ons inschakelt om asbest op uw dak te verwijderen. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. HG Montage helpt u graag bij uw vragen.

Dakplaten vervangen

Geïsoleerde dakplaten zijn tegenwoordig onmisbaar. In bepaalde ruimtes moet het juist warm of koel blijven. Daarnaast bespaart u daarmee ook geld en levert u een bijdrage aan het milieu. HG Montage zorgt voor een geheel ontzorgde afwerking. Wij leveren snel én monteren vakkundig. Voor aanverwante producten zoals lichtplaten/cassettes, afwerkingsproducten en deuren kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren alle soorten sandwichpanelen van onder andere Falk en Kingspan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Wij staan in 2024 op deze beurzen! Komt u langs?

In dit artikel leest u op welke beurzen wij te vinden zijn in 2024, hoe u ons kunt bezoeken op deze beurzen én meer!

Bekijk nieuwbericht

Geïsoleerde dakplaten monteren

Alles wat u moet weten over (geïsoleerde) dakplaten!

Bekijk nieuwbericht

Tijd voor nieuwe golfplaten?

Zijn de dakpanelen van uw bedrijf aan vervanging toe en bent u op zoek naar nieuwe golfplaten? Dan kunnen we u bij HG Montage verder helpen.

Bekijk nieuwbericht

Gerelateerde projecten

Complete stalrenovatie

Onlangs hebben wij dit uitgebreide renovatieproject opgeleverd bij Mts Weernink te Rietmolen! Een fraai project, waarbij onze vakmannen een complete koeienstal ...

Bekijk project

Asbestrenovatie opslagloods

Recent hebben wij - in samenwerking met AVM Asbestverwijdering - een opslagloods gerenoveerd in het Limburgse Arcen. De opslagloods was geteisterd door asbest e...

Bekijk project
Renovatie en zonnepanelen

Renovatie en zonnepanelen

Een prachtig renovatieproject bij een agrariër te Biddinghuizen! Van asbestsanering tot zonnepanelen montage: dit project heeft het allemaal.

Bekijk project