Asbest verwijderen in Gelderland

Subsidie voor asbest verwijderen in Gelderland, adviezen en meer!

Laat asbest op tijd verwijderen! Woont u in Gelderland en wilt u asbest laten verwijderen? HG Montage verwijdert asbest veilig, zorgvuldig en verantwoord. Zolang het asbest nog in vaste vorm is, hoeft het niet per se direct verwijderd te worden. De zeer schadelijke stof komt wel vrij wanneer er bijvoorbeeld in gezaagd wordt. Het is daarom nodig om de asbest te verwijderen in Gelderland. Naast dat de overheid het gaat verbieden, is het ongezond om (langdurig) blootgesteld te worden aan de asbestvezels. Asbestsanering mag alleen door gecertificeerde bedrijven worden gedaan. HG Montage is de specialist om het asbest bij uw pand in Gelderland te verwijderen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Is uw pand in Gelderland nog voorzien van asbesthoudende (golf)platen? Laat ons het asbest dan verwijderen! Naast dat HG Montage u helpt bij het verwijderen van de asbest, kan ons montagebedrijf meer voor u betekenen zoals:

  • Sloopvergunningen regelen
  • Het opstellen van een asbestinventarisatierapport
  • Het maken van een goede planning

Wanneer u HG Montage inschakelt voor asbest verwijderen in Gelderland weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er geregeld moet worden. Allereerst maken we een inventarisatie van de werkzaamheden die nodig zijn om uw pand in Gelderland asbestvrij te maken. Op basis daarvan gaan we aan de slag.

Subsidie aanvragen voor asbest verwijderen

Zoals eerder genoemd is het inademen van asbestdeeltjes zeer schadelijk voor uw gezondheid. Een gespecialiseerd bedrijf moet daarom de asbest verwijderen. Wist u dat er subsidies voor asbestsanering zijn? Hoewel er momenteel geen landelijke subsidies zijn, bieden verschillende gemeentes en provincies nog wel subsidies aan. Wij raden u daarom altijd aan om eerst bij uw gemeente of provincie na te gaan of u voor een subsidie voor asbestverwijdering in aanmerking komt.

Wacht niet tot het mis gaat. Schakel HG Montage in voor asbest verwijderen in Gelderland en laat op tijd het asbest verwijderen. Voor meer informatie over asbestsanering kunt u contact opnemen met een van onze specialisten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Wij staan in 2024 op deze beurzen! Komt u langs?

In dit artikel leest u op welke beurzen wij te vinden zijn in 2024, hoe u ons kunt bezoeken op deze beurzen én meer!

Bekijk nieuwbericht

Asbest verwijderen kosten

In dit artikel vertellen we u meer over de kosten van asbest verwijderen.

Bekijk nieuwbericht

Wet verplicht asbest verwijderen in Nederland opnieuw uitgesteld. Wat is de status in 2024?

In dit artikel nemen we u mee in de recente ontwikkelingen rondom de asbestwetgeving in Nederland.

Bekijk nieuwbericht

Gerelateerde projecten

Renovatie monumentaal pand

Renovatie van een monumentale opslagloods bij een landbouwbedrijf te Lage Zwaluwe.

Bekijk project
Renovatie en zonnepanelen

Renovatie en zonnepanelen

Een prachtig renovatieproject bij een agrariër te Biddinghuizen! Van asbestsanering tot zonnepanelen montage: dit project heeft het allemaal.

Bekijk project
Asbestverwijdering, dakrenovatie en zonnepanelen

Asbestverwijdering, dakrenovatie en zonnepanelen

Bij Loonbedrijf van Eijck in Alphen was het tijd voor een totaalaanpak! Uitgevoerd door de vakmannen van HG.

Bekijk project